Ponz

Better for business
"
Ontwikkelingen
worden op de
voet gevolgd"

Over ons

Ponz B.V. is in 2009 opgericht door Krijno Verbruggen. Voorafgaand aan Ponz heeft Krijno samen met een compagnon Nijvink Internet Oplossingen opgericht. Het portfolio van Nijvink bestond uit diverse interessante online webdevelopment projecten, waaronder de website www. Allesoverhypotheken.nl. Nijvink was verantwoordelijk voor de totale ICT. Naast webdevelopment ontwikkelde Nijvink een online softwarepakket voor de kinderopvang, Proles. In 2009 is Krijno gestart met Ponz B.V. en heeft Nijvink en Proles achter zich gelaten.

Ponz is gespecialiseerd in (online)media, leadgeneratie en webdevelopment. Door deze verschillende disciplines die binnen Ponz te vinden zijn, kunnen wij trajecten volledig in huis uitvoeren. Mocht er specifieke expertise nodig zijn dan kunnen we met ons brede netwerk met de juiste mensen schakelen. Onze jarenlange ervaring en netwerk leidt ertoe dat we de beste partijen in de markt kennen en kunnen inschakelen.

In het verleden zijn we nauw betrokken geweest bij het ontwikkelen en uitbouwen van de website www.allesoverbesparen.nl. Deze website had als doel consumenten te laten besparen op uitgaven in het huishoudboekje. We hebben hiervoor de totale ICT voor onze rekening genomen en aandeel geleverd bij het bouwen en lanceren van campagnes alsook het (mede) inkopen van (online)media.